Op weg naar de finale

Op weg naar de finale

De landelijke finaledag van de Technasium Top Award is dit jaar op donderdag 16 mei in De Broodfabriek in Rijswijk. 

De finaledag van de Technasium Top Award wordt dit jaar in samenwerking met Stichting Techniekpromotie georganiseerd en vindt gelijktijdig plaats met Eureka!Day, de finaledag van de Eureka!Cup. Op donderdag 16 mei vindt deze grootse, gezamenlijke finaledag plaats in De Broodfabriek in Rijswijk.

3 prijswinnaars

Elke deelnemende school kan 1 (havo- of vwo-)team aanmelden voor de finaledag van de Technasium Top Award. Dit is exclusief de wildcards die op de regionale expertsessies door schoolteams zijn te vergaren.

Op de finaledag pitchen alle teams tijdens de halve finale hun warmteplan aan een deskundige jury. De 6 beste teams gaan door naar de finale waar ze nogmaals hun oplossing presenteren; dan in de grote zaal aan het hele publiek.

Aan het eind van de middag vindt direct de prijsuitreiking plaats. Er is een prijs voor het beste havo-team en een voor het beste vwo-team. Ook wordt de Impact Award uitgereikt aan het team dat op de meest originele en creatieve wijze de maatschappelijke impact in hun plan heeft meegenomen en verwerkt. 
 
De finaledag van de Technasium Top Award en de Eureka!Cup zijn gecombineerd tot één groot evenement. Vanaf 10.30 uur is er een doorlopend programma - zoals een ScienceFestival en sport- en spelactiviteiten - voor alle leerlingen.

Meld je schoolteam aan

Doet je school mee aan de Technasium Top Award? Vergeet dan niet je schoolteam aan te melden voor de finaledag. Aanmelden kan t/m 18 april via de registratieportal.

Geplaatst op: maandag, 08 april 2019